Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

ON Amino Energy 270 g

ON Amino Energy 270 g komplex aminosav készítmény
ON Amino Energy 270 g

Az Optimum Amino Energy izomépítő, energizáló, teljesítmény- és NO fokozó hatású aminosav komplex italpor zöld kávé és zöld tea kivonattal.

Bővebben
Szállítás díja :
Házhoz csak 990 Ft
További adatok
Részletek

Optimum Nutrition Essential Amino Energy

 


Az Optimum Nutrition Amino Energy izomépítő, energizáló, teljesítmény- és NO fokozó hatású aminosav komplex italpor zöld kávé és zöld tea kivonattal.

Ha kimondottan teljesítményfokozó anabolikus aminosav készítményt keresel, akkor az Essential Amino Energy neked készült. Kiválóan felszívódó italporos formában tartalmaz tökéletesen hasznosuló mikronizált aminosavakat (összesen 14 félét):



    • BCAA aminosavakat, melyek izomvédő hatásúak (antikatabolikusak), illetve izomépítő hatásúak is egyben (az izomzat 35%-át alkotják, és terhelésre gyorsan lebomlanak).

 

    • Glutamin aminosavat, mely nem csupán az izomzat kb. 60%-át alkotja, de egyben a legerősebb GH (természetes növekedési hormon) fokozó hatású aminosav.

 

    • Citrullin és Arginin aminosavakat, melyek a maximális bedurranásért (extra vérbőség=nagyobb teljesítmény és gyorsabb izomfejlődés!) és fokozott GH szintért felelnek.

 

    • Taurin, Tirozin aminosavakat, melyek egyszerre élénkítik fel a testi és agyi funkciókat.

 

    • Beta-Alanint, amely nagymértékben képes semlegesíteni a fáradtságot okozó savas bomlásterméket, mely az izomban terheléskor keletkezik (az izomlázért is ez felel). Továbbá képes fokozni a bevitt kreatin hatékonyságát.



A hozzáadott zöld tea és zöld kávé hatóanyagai (nagyrészt a koffein) képes stimulálni a központi idegrendszert, így testileg és szellemileg a legjobb formádat leszel képes hozni az edzésen, illetve a zöld tea antioxidáns hatása nagyon jól fog jönni, hiszen egyrészt segít semlegesíteni a kemény terheléskor termelődő oxidatív melléktermékeket, másrészt enyhe gyulladáscsökkentő, amit kimondottan értékelni fognak az izmaid a durva edzést követően.

Teljesen zsír és cukormentes, adagonként csupán 10 kalóriát tartalmaz.


Kiszerelés:



    • 270g



 

Íz:



    • Blueberry

 

    • Fruit Fusion

 

    • Lemon & Lime

 

    • Orange

 

    • Pineapple

 

    • Strawberry



 

Javasolt használat:



    • Keverjen el két adagolókanálnyi (9g) terméket 330ml hideg vízben.



 

Összetétel:

 

Áfonya íz
Adag (9g)
Kalória 127kJ / 30kcal
C-vitamin (30%*) 24mg
Aminosavak
5g
  ebből L-Glutamin 1000mg
  ebből L-Arginin
500mg
  ebből Taurin
500mg
  ebből Beta-alanin 350mg
  ebből L-Tirozin 250mg
  ebből L-Hisztidin 200mg
  ebből L-Lizin hidroklorid 200mg
  ebből BCAA amonosavak
2g
    ebből L-Leucin 1000mg
    ebből L-Izoleucin 500mg
    ebből L-Valin 500mg
Koffein 100mg
Zöld tea kivonat
100mg
Zöld kávé kivonat 25mg
Összetétel ízenként eltérhet!
*Referencia érték százalékos arány

 



 

A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Adatok
Gyártó
Optimum Nutrition
Cikkszám
1062850-on-ae-270g
A vásárlás után járó pontok
131 Ft
Hasonló termékek