Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Swanson Gotu Kola 435mg 60 kapszula

Swanson Gotu Kola 435mg 60 kapszula
Swanson Gotu Kola 435mg 60 kapszula
Swanson Gotu Kola 435mg 60 kapszula
Swanson Gotu Kola 435mg 60 kapszula
Swanson Gotu Kola 435mg 60 kapszula
Swanson Gotu Kola 435mg 60 kapszula
Swanson Gotu Kola 435mg 60 kapszula

A Gotu Kola, más néven Tigrisfű egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény. “Napi két levél hosszú ifjúkort ígér.” – tartja a Srí Lankai mondás.  Segítheti a szellemi teljesítőképességet, támogatja a keringést, és segíti a jó emésztést.

Bővebben
Szállítás díja :
Házhoz csak 990 Ft
További adatok
2 990 Ft
Egységár: 50 Ft/kapszula
2db -ra már mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
2 990 Ft/db
2+  db
-2%
2 930 Ft/db
5+  db
-4%
2 870 Ft/db
Részletek

Gotu Kola vagy tigrisfű

 

A Gotu Kola  (Centella Asiatica), másnéven Tigrisfű, már évszázadok óta alkalmazott gyógynövény. Már az 1884-es francia gyógyszerkönyvben is említik, de Kínában már 2000 éve alkalmazzák, az indiai ayurvédikus gyógyászatban pedig 3000 éve ismerik. Gyógynövénynek nevezzük azokat a növényeket, amelyeknek valamely részét az emberek – a bennük lévő hatóanyagok miatt – a hagyományok vagy az irodalmi adatok alapján gyógyászati célokra használtak vagy használnak. A gyógynövények sokat segíthetnek egyes esetekben. A Tigrisfű egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény.  A növény furcsa levelei a legértékesebb részei.

 

“Napi két levél hosszú ifjúkort ígér.”

 

– tartja a Srí Lankai mondás. A tigrisfű elnevezést a vadászok megfigyelései alapján terjedt el, észrevették ugyanis, hogy a megsebzett nagymacskák rendszeresen e növény leveleihez dörzsölték a sebeiket, és így nagyon gyorsan regenerálódtak. A gotu kola növény nem tartalmaz kólát vagy koffeint, ahogy a neve sugallná, viszont hozzájárulhat, hogy frissnek érezze magát. Használata mostanában terjed Európában agyműködést serkentő hatása miatt. Az ázsiai gyógyítók ezt a tulajdonságát már kétezer éve ismerik és használják. Újabb kutatások felfedték a növény jótékony hatását a keringési rendszerre.

 

A Gotu Kola:

  • Segítheti a jó kognitív teljesítmény fenntartását (kognitív: Megismerő, a megismerésre vonatkozó; a gondolkodáson alapuló)
  • Segíthet fenntartani a vénás keringést / támogatja a perifériás keringést
  • Segítheti az emésztést, segíthet az emésztés megkönnyítésében

 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Swanson
Cikkszám
vitak-188
Tömeg
60 g/db
A vásárlás után járó pontok
60 Ft
Hasonló termékek