Ingyenes Szállítás MPL Csomagautomatába 2023.12.26-ig.

Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval

Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval
Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval
Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval
Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval
Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval

Lépésszámláló USB csatlakozóval. Ez a digitális lépésszámláló méri Önnek az időt, távolságot, sebességet és a felhasznált kalóriát melyeket egy USB kábel segítségével könnyedén feltehet számítógépére.Kérd webshopunkból rendelt terméked MPL csomagautomatába, töltsd fel a csomagazonosítódat a www.posta.hu/mpljatek2023 promóciós oldalra, és máris részt veszel a sorsoláson! Az értékes heti nyeremények mellett az 1 milliós Euronics ajándékutalvány is a tiéd lehet! A játék szervezője a Magyar Posta Zrt.

Bővebben
Szállítás díja :
Csomagautomatába INGYENES, Házhoz csak: 990 Ft
További adatok
Részletek

Egészségének megőrzése és a krónikus betegségek esélyének csökkentése érdekében napi 10000 lépés javasolt.A hatásos fogyáshoz napi 12000 és 15000 lépés közötti távolságot szükséges megtennünk. Amennyiben szeretne magasabb szintre jutni, tegyen hozzá edzéséhez minimum 3000 lépést.3 dimenziós mozgásérzékelő technológiával rendelkezik: 3 síkban méri a mozgást.Kizárólag a lépések számlálására alkalmas, futáshoz nem megfelelő.A lépésszámláló felcsíptethető ruhára. Memória: a készülék 30 nap adatait tárolja.Adatait az USB kábellel PC-re lehet átvinni, így az edzés adatait hosszabb ideig is tudja tárolni, összehasonlítani. Színe piros.Választható funkciók:

- Step mode (a megtett lépések számát mutatja)

- Distance mode (a megtett távolságot mutatja)

- Calories mode (az elégetett kalóriát mutatja)

- Exercise time mode (a teljes edzés idejét mutatja)

- Daily memory mode (edzésünk utolsó 30 napját mutatja napokra lebontva)

- Total memory mode (az utolsó Reset óta meglévő adatokat mutatja) 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
ean_code
321230000269
Gyártó
Aktivsport
Cikkszám
AS-623155
Tömeg
300 g/db
A vásárlás után járó pontok
104 Ft
Hasonló termékek