Ingyenes Szállítás 9800Ft-tól | Havi Akció>>> Szépség Ajándékcsomag -10% kedvezménnyel.

Biotech Bedford 5 Verseny Térdbandázs 200cm

Biotech Bedford 5 Verseny Térdbandázs 200cm
Biotech Bedford 5 Verseny Térdbandázs 200cm

Amennyiben komoly terhelésnek készülsz kitenni a trédízületeidet, mindenféleképp használd a Biotech Bedford 5 Verseny térdbandázst. Nem fogod megbánni! Óv a sérülésektől és nagyobb teljesítményt biztosít.

Bővebben
6 790 Ft
Egységár: 6 790 Ft/db
2db -ra már mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
6 790 Ft/db
2+  db
-4%
6 518 Ft/db
Részletek

Verseny térdbandázs, 200cm.


 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Biotech
Cikkszám
Biotech-21010030100
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek