Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Biotech Grip Pad

Biotech Grip Pad
Biotech Grip Pad

A Biotech Grip Pad egy nagyszerű alternatíva, ha kesztyű helyett egy könnyen levehető vődőeszközt szeretnél a kezeidre. A csúszásmentes gumírozott tenyérrésszel biztonságosan tudod megfogni az eszközöket és végrehajtani a nagysúllyal végzett gyakorlatokat is.

Bővebben
Szállítás díja :
Házhoz csak 990 Ft
További adatok
3 490 Ft
Egységár: 3 490 Ft/db
2db -ra már mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
3 490 Ft/db
2+  db
-2%
3 420 Ft/db
5+  db
-4%
3 350 Ft/db
Részletek
  • Edzőkesztyű helyett,
  • szürke-fekete,
  • csúszásmentes gumírozott tenyérrésszel.
  • Méret: Egy méret

 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Biotech
Cikkszám
Biotech-21014010100
Tömeg
300 g/db
A vásárlás után járó pontok
70 Ft
Hasonló termékek