Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Biotech Houston Csuklószorítós edzőkesztyű (fekete)

Biotech Houston Csuklószorítós edzőkesztyű (fekete)
Biotech Houston Csuklószorítós edzőkesztyű (fekete)

A Biotech Houston Csuklószorítós edzőkesztyűvel átlépheted a saját árnyákod! Egyszerűen felveszed ezt a minőségi edzőkesztyűt, megragadod a súlyokatés nem engedsz majd pihenőt a súlyoknak! Nem hivalkodik, nem vonja el a figyelmet rólad, mindenki fogja látni a nyers erődet, amivel mozgatod a hatalmas súlyokat. 


Bővebben
Részletek
  • Csuklószorítós, bőr, fekete színű kesztyű.
  • Méretek: S, M, L, XL

 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Biotech
Cikkszám
Biotech-21001050102
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
70 Ft
Hasonló termékek