Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Biotech Memphis 1 Csuklószorítós edzőkesztyű (piros/fekete)

Biotech Memphis 1 Csuklószorítós edzőkesztyű (piros/fekete)
Biotech Memphis 1 Csuklószorítós edzőkesztyű (piros/fekete)

A Biotech Memphis 1 Csuklószorítós edzőkesztyű (piros/fekete) vad színkombinációjával kitűnsz a tömegből. Praktikus verejtéktörlővel,  megerősített markolattal és gumis csuklószorítóval rendelkezik, ami segítség lesz a keményen edzéseid során.

Bővebben
Szállítás díja :
Házhoz csak 990 Ft
További adatok
Részletek
  • Méretek: M, L, XL

 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Biotech
Cikkszám
Biotech-21001070103
Tömeg
200 g/db
A vásárlás után járó pontok
76 Ft
Hasonló termékek