Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Biotech ULISSES Wave Shaker 600ml (fekete/füst)

Biotech ULISSES Wave Shaker 600ml  (fekete/füst)
Biotech ULISSES Wave Shaker 600ml (fekete/füst)

A Biotech ULISSES Wave Shaker könnyen felcsavarható tetővel rendelkezik, garantáltan szivárgásmentes kivitelben. Bátran rázhatod és elkészíthetsz vele bármilyen turmixot. 

Bővebben
Szállítás díja :
Házhoz csak 990 Ft
További adatok
Részletek
  • 600 ml űrtartalmú füst színű shaker, mely ideális a táplálékkiegészítők vízzel való összerázásához.
  • Könnyen rögzíthető, felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben.
  • Közkedvelt wave dizájn, szivárgásmentes kivitelezés
  • BPA és méreganyag mentes műanyagból (Made in the EU)

 


 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Biotech
Cikkszám
Biotech-24010901
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Hasonló termékek