Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Fokhagyma Granulátum 250g

Fokhagyma Granulátum 250g
Fokhagyma Granulátum 250g-BS
Fokhagyma Granulátum 250g
Fokhagyma Granulátum 250g-BS
Fokhagyma Granulátum 250g

Fokhagyma granulátum formátumban.


Bővebben
Részletek

Konyhakész fűszer aromatartó csomagolásban. 


A fokhagyma karakteres íze granulátumban / aprított, száritott fokhagyma/ folyadékokban könnyen oldódik, 1:2 arányban vízzel duzzasztva a felhasználás előtt.
Az így elő készített anyagot mint a normál fokhagymát használhatjuk.

Levesek, bárányhús, szárnyasok, füstölthús, vagdalthús elkészítésénél, valamint szendvicskrémekbe, pástétomokba, mártásokba és zöldséges ételekbe ajánljuk.

Kiszerelés: 250g


 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
ean_code
5999562850077
Gyártó
BulkShop
Cikkszám
BS-20201
Tömeg
250 g/db
A vásárlás után járó pontok
16 Ft
Hasonló termékek