Japán teaszertartásokhoz ajánlott minőségű (ceremonial grade), ökológiai gazdálkodásból származó (bio)
matcha tea-porunkat egy 1888 óta működő japán családi vállalkozástól szerezzük
be. Matcha teánkat Kagoshima prefektúrában kistermelők termesztik és dolgozzák
fel tradicionális kézműves módszerekkel, japán gondossággal és precizitással. Porunk ORAC-értéke 25× magasabb, mint a chia-magé és 8× magasabb, mint a gojibogyóé. Termékünk gazdag természetes forrása az L-teanin nevű (a „zen”) aminosavnak és EGCG-nek (polifenolok) is.
Fogyasztása:
Teaszertartáshoz, habos Usucha-ként (híg tea), krémes Koicha-ként (sűrű tea)
fogyasztva; Matcha-latténak vagy éppen kedvenc turmixodba is.
Összetevok:
100% ökológiai gazdálkodásból származó matcha-tea por (ceremonial grade
A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!