Egy természetes cukorról van szó, ami nevét annak köszönheti, hogy ez adja a gyümölcsök, zöldségek és a méz! édes ízét.
Egy kristályos szerkezetű porról van szó, ami vízben nagyon jól oldódik, és normál cukorként viselkedik. Így karamellizálható is, és sütéshez-főzéshez egyaránt használható.
A fehér cukor leváltására, alternatívaként a WHO (Egészségügyi Világszervezet) és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete egybehangzóan ajánlja a gyümölcscukrot, hiszen annak mértékletes fogyasztásával megelőzhető, mérsékelhető lenne az elhízás, a szív- és érrendszeri betegségek és a cukorbetegség is.
Összetevők: 100 % Fruktóz (gyümölcscukor)
Felhasználási javaslat: A hagyományos cukor helyett édesítésre, sütéshez-főzéshez. A normál cukorhoz képest 30-40%-kal kevesebb kell belőle.
Kiszerelés: 500 g
Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
