Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Hydroxycut Hardcore Elite 110 kapszula

Hydroxycut Hardcore Elite 110 kapszula
Hydroxycut Hardcore Elite 110 kapszula
Hydroxycut Hardcore Elite 110 kapszula
Hydroxycut Hardcore Elite 110 kapszula
Hydroxycut Hardcore Elite 110 kapszula

A Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite Amerika egyik legnépszerűbb termogenikus zsírégetője. Amit nyújt: maximálisra kapcsolt anyagcsere, kimagasló termogenezis, megnövekedett energiaszint, megnövelt norepinefrin elválasztás.

Bővebben
Szállítás díja :
Házhoz csak 990 Ft
További adatok
Részletek

Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite azért dolgozik, hogy rekord sebességgel szabadulj meg a nem kívánt zsírpárnáidtól.

 

Fogyasztása:

Fogyaszd étkezések előtt 30 perccel.

Az elfogyasztott kapszulák számát a kezdetekben folyamatosan kell emelni az alábbiak szerint:

1-2. nap: 1 kapszula napi 1 alkalommal
3-4. nap: 2 kapszula napi 1 alkalommal
5. naptól: 2 kapszula napi 2 alkalommal

Tápérték táblázata

1 adag (2kapsz)
Caffeine anhydrous 250 mg
Green coffee extract (as C. canephora robusta) (seed) 200 mg
L-carnitine L-tartrate 100 mg
L-theanine 100 mg
Cocoa extract (as Theobroma cacao) (seed) 100 mg
Black pepper extract (as Piper nigrum) (fruit) 5 mg
cayenne pepper (as Capsicum annuum) (fruit) 5 mg

 

Egyéb összetevők:

 

Zselatin kapszula (zselatin, FD & C Blue No. 1, az FD & C Red No. 40, titán-dioxid), magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, mikrokristályos cellulóz.


 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Muscletech
Cikkszám
fitt-0035
Tömeg
120 g/db
A vásárlás után járó pontok
140 Ft
Hasonló termékek