Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Két rétegű textil Szájmaszk

Két rétegű textil Szájmaszk menta mintás
Két rétegű textil Szájmaszk homok-fehér csillagok
Két rétegű textil Szájmaszk pink csillagos
Két rétegű textil Szájmaszk fehér-szürke és piros csillagos
Két rétegű textil Szájmaszk fehér
Két rétegű textil Szájmaszk menta mintás
Két rétegű textil Szájmaszk homok-fehér csillagok
Két rétegű textil Szájmaszk pink csillagos
Két rétegű textil Szájmaszk fehér-szürke és piros csillagos
Két rétegű textil Szájmaszk fehér
Két rétegű textil Szájmaszk

Két rétegű textil szájmaszk különböző választható színekben, amely megfelelő fertőtlenítés mellett hónapokig használható. Fém orrnyereg klipsszel van ellátva.

Költség és környezetkímélő.

95 °C-on többször mosható, fehéríthető, vasalható.

Alapanyag: 100% pamut

Gyártási hely: Magyarország.


Bővebben
Vásárolható :
A készlet erejéig! Azonnal szállítható.
További adatok
Raktáron
>>>Változtok készlete ide kattintva<<<
2 490 Ft
Egységár: 2 490 Ft/db
Részletek

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100% – ban, azonban a megelőzést elősegítheti!  Nem minősített orvosi textíliából készült! 


 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Cikkszám
psz-141
Tömeg
40 g/db
A vásárlás után járó pontok
50 Ft
Hasonló termékek