Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Kézisúlyzó cementes Aktivsport 1,5 kg narancssárga

Kézisúlyzó cementes Aktivsport 1,5 kg sárga
Kézisúlyzó cementes Aktivsport 1,5 kg narancssárga

Kézisúlyzó cementes 1,5 kg sárga színben. Az Aktivsport márkájú súlyzók minőségi, cementes anyagból készültek. Borításuk nagyon jó minőség, ellenálló anyagból készült. 


Bővebben
Részletek

Az Aktivsport márkájú súlyzók minőségi, cementes anyagból készültek. Borításuk nagyon jó minőség, ellenálló anyagból készült. Könnyen tisztítható, szögletes kialakításának köszönhetően meggátolja, hogy a súlyzók elguruljanak.A teljes felső izomzat edzésére alkalmas.A súlyok növelésével fokozhatjuk az edzések intenzitását. Rehabilitációs célokra is alkalmazható.Technikai adatok:

 - Anyag: cement

 - Szín: sárga

 - Súly: 1,5 kg

 


 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Aktivsport
Cikkszám
AS-698395
Tömeg
1,5 kg/db
A vásárlás után járó pontok
23 Ft
Hasonló termékek