Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Pingponglabda szett 6 db

Pingponglabda szett 6 db
Pingponglabda szett 6 db

Kezdő, illetve gyakorlottabb játékosok számára is tökéletes választás a Spartan új fejlesztésű pingpong labda készlete.
A készlet hat, teljes mértékben homogén felületű labdát foglal magába, melyek biztosítják az egyenletes felpattanást ezzel könnyítve meg a játékot.

Bővebben
Vásárolható :
A készlet erejéig! Azonnal szállítható.
Szállítás díja :
Házhoz csak 990 Ft
További adatok
1db készleten
783 Ft
Egységár: 783 Ft/szett
Részletek

Tartós kialakítása miatt hosszú ideig tud megfelelő játékot biztosítani, az ismétlődő ütésekkel szemben is tökéletesen ellenáll.

Számos alkalommal tesztelt, minden nemű méreganyagtól mentesek a pingpong labdák, amelyek akár kisgyermekes családok számára is használhatóak.

Anyagát tekintve is kiemelkedő a labdakészlet, ugyanis masszív, minőségi műanyagból készült, melynél nem jelentkezik az erősebb ütésekből adódó behorpadás.

Tökéletesen megőrzik egyenletes gömb formájukat a labdák.


Spartan pingpong labda készletet előszeretettel használják a különböző sportklubok.


 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Spartan
Cikkszám
AS-587723
Tömeg
300 g/szett
A vásárlás után járó pontok
16 Ft
Hasonló termékek