A soba a hajdina japán neve, de jelenthet bármilyen vékony tésztát is. Tálalható hidegen mártással, forró tésztalevesként, főételként zöldségekkel is. Nagyon egészséges és jótékony hatású az emberi szervezetre. A hajdina tartalmaz 7 esszenciális aminosavat, magas az antioxidáns tartalma, tiaminban és riboflavinban gazdag. Magas vérnyomás és székrekedés esetén is segíthet.
A soba tészta összetevői: búzaliszt, hajdinaliszt, só, víz.
Átlagos tápérték |
100g |
Energia |
1489 KJ/ 356 Kcal |
Zsír |
1,6 g |
Ebből telített zsír |
0,5 g |
Szénhidrát |
66 g |
Hozzáadott cukor |
1,4 g |
Fehérje |
16,8 g |
Só |
1 g |
A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!