Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

ON Thermo-Cuts 100 kapszula

ON Thermo-Cuts 100 kapszula termogenikus fogyasztószer
ON Thermo-Cuts 100 kapszula

Az Optimum Thermo-Cuts szabadalmazott termogenikus zsírégető formula.

Bővebben
Szállítás díja :
Házhoz csak 990 Ft
További adatok
Részletek

Optimum Nutrition Thermo-Cuts 100 kapszula

 


Az Optimum Thermo-Cuts szabadalmazott termogenikus zsírégető formula. Támogatja a zsír oxidációját, növeli az energiaszintet és csökkenti az étvágyat. Edzés közben növeli az energiatermelés edzés közben segítségével zsírsavak a zsírsejtek.

 



Klinikailag vizsgált összetevői:

L-Hisztidin - tartalma értágító hatásával javítja az izomzat vérellátását, növeli az így bevitt szénhidrát és tápanyag mennyiséget, fokozza az oxygénellátottságot, így már önmagában is teljesítményfokozó hatású. Hozzájárul a test kötőszöveteinek regenerációjához, képes fokozni az izomzat növekedését is! Valamint az agyat nyugtató hatása miatt csökkenti az agressziót, mérsékli a stresszes állapotot.

Koffein – a termékben lévő tiszta, vízmentes kristályos formában sokkal gyorsabban szívódik, azonnal serkenti a központi idegrendszert és gyorsan növeli az anyagcserét.  Így folyamatosan élénken tart és a lényegesen intenzívebb edzések miatt tovább növeli a zsírvesztést! Magas koffein tartalom

Guarana – egyfajta természetes koffein az Amazonas dzsungeléből. Élénkítő hatása mellett a zsíranyagcsere nagymértékű fokozásával válik egyfajta természetes zsírégetővé.

Zöld tea kivonata - az anyagcsere fokozását képes elérni – gyakorlatilag aktívabbá teszi a sejtjeink működését, de eközben a plusz energiából egyben hő is keletkezik. Egyfajta thermogén (hőtermeléssel járó) zsírégetőnek tartják, mert testünk hőmérsékletének alig észrevehető megemelésével plusz energiát éget el, ezt pedig az anyagcsere (egyben a zsíranyagcsere) fokozásából fedezi.

Cayenne bors kivonat - kapszaicin fokozza a szervezet hőtermelését, így a szervezet a szükséges többletenergiát diétával kombinálva a test zsírtartalékaiból fedezi.

Fekete bors kivonat - piperin tartalma gátolja a zsír felhalmozását, izzasztó és vizelethajtó hatása további testsúlycsökkentést eredményez a méregtelenítő hatás mellett!

Curry levelek - csökkentik a koleszterin szintet és segíti a méregtelenítési folyamatokat.

wakame - ehető tengeri moszat, mely nagy mértékben segíti a zsírégetést. Gazdag forrása a omega-3 eikozapentaén zsírsavnak.

Kiszerelés:



    • 100 kapszula



 

 

Javasolt használat:



    • Ajánlott napi adag: 2x2 kapszula sok folyadékkal fogyasztva.

 

    • Ideális étkezésekkor fogyasztani.

 

    • Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.




Összetevők:

 

Táplálkozás információ 1 adag (2 kapszula)
N-Acetyl L-Carnitine Hcl 750 mg
Koffein
200 mg
Zöld tea kivonat 150 mg
Guarana kivonat
100 mg
Thiamin 2.0 mg (182%*)
Riboflavin 2.2. mg (157%*)
B6-vitamin 2.4 mg (171%*)
Cink 6.0 mg (60%*)
Murraya Koenigin 300 mg
Cayenne bors kivonat 40 mg
Fekete bors kivonat 10 mg
Wakame kivonat 40 mg
* Referencia érték

 

 

 

 

 

 

 




 


 

A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Adatok
Gyártó
Optimum Nutrition
Cikkszám
T-GL-ON-1069200
A vásárlás után járó pontok
214 Ft
Hasonló termékek