Kupon: PINK10
10% kedvezmény minden nem akciós termékre. Érvényes 2024.04.30 kedd éjfélig.

Pink Shop Blog

5 tipp hogyan masszírozd úgy a párodat, akár egy profi

Tomi
Tomi
2021.12.14 15:15
5 tipp hogyan masszírozd úgy a párodat, akár egy profi

Egy jó masszázs olyan, mint egy testnek szóló szerelmes levél. Ha pedig szerelmes levélről van szó, az ember ki másnak adná azt szívesen, mint a párjának? 

 

A jó masszázshoz időre van szükség, szóval a lényeg, hogy ne rohanjatok: szánjatok rá legalább egy fél délutánt. Ki tudja, talán neked is meglesz majd a jól megérdemelt jutalmad!

 

A cikkben 5 lépésben megmutatjuk, hogy kezdőként hogyan adhatsz olyan masszázst a párodnak, amit még hetek múlva is emlegetni fog.

#1 Teremtsd meg a hangulatot

Minden azzal kezdődik, hogy létrehozod a lehető legnyugodtabb légkört. Nem kell túlzásokba esni, és mindenhova rózsaszirmokat szólni, sőt még Seal Kiss from the Rose című számának sem kell szólnia a hangszóróból. 

 

Legyen félhomály, legyen kellemes hőmérséklet (legalább 24 fok), hogy a partnered teste kellőképpen el tudjon lazulni. Hidd el, neked sem tesz jót, ha a hidegtől görcsbe rándult izmokat kell szét gyúrni, ráadásul a társadnak is fájdalmat okozol vele. 

 

A legegyszerűbb, ha a hálószobában elhúzod a függönyt, meggyújtasz néhány gyertyát, illetve egy olyan füstölőt, illóolajat, amiért tudod, hogy a partnered odáig van. Az ágyra érdemes fóliát vagy olyan törölközőt teríteni, amit nem sajnáltok, könnyen lehet ugyanis, hogy olajos lesz (főleg, ha a masszázs után egymásnak estek).

 

A fej alatt legyen egy kényelmes fej/nyakpárna, amire a párod támaszkodhat és megemeli a vállát annyira, hogy te is könnyedén hozzáférj. Amikor pedig a hely tökéletes, meleg és illatokban úszik, jöhet is az akció!

 

Milyen masszázsolajat érdemes használni pl. fáradtság ellen?

 

#2 Milyen masszázsolajat válassz?

Mindenképpen növényi alapú masszázsolaj ajánlott. 

 

A szőlőmagolaj például fiatalítja a bőrt, mivel remek A-, B-, C-, E-vitaminforrás. Ezenkívül regenerálja a kollagén szöveteket, amik a bőr feszességéért felelnek. 

 

Ha kifejezetten nyugtató masszázzsal szeretnéd meglepni a párodat, akkor a citromfű a jó választás, hiszen nyugtatja az elmét és a testet.

 

A narancs és a fahéj kombója pedig szuper energetizáló hatással bír, már ha érted, mire gondolunk....

 

Mielőtt elkezdenéd nyomkodni, dögönyözni a párodat, azért mindenképp melegítsd fel a kezed, nehogy felsikítson az első, jéghideg érintéstől. 

 

Megmutatjuk, hogyan masszírozz kezdőként

 

#3 A legjobb technikák kezdő "masszőröknek"

Szerencsére vannak olyan technikák, amelyeket kezdőként is alkalmazhatsz (sőt továbbmegyünk: még akkor is, ha nem a kézügyességedről vagy híres). 

 

Az első, és legfontosabb, hogy nem kell ráparázni. Ha véletlenül túl erősen nyomsz, vagy épp rossz helyen, akkor a partnered reakciójából úgyis tudni fogod. A cél úgyis a relaxáció, a szeretetteljes légkör megteremtése és a stressz, a feszültség csökkentése.

 

Ennek ellenére persze nem árt egy kicsit ismerni a masszázs alapjait. 

 

Ha teljes testes masszázst szeretnél adni, fentről haladj lefelé; kezdd tehát a nyakkal és a vállal.  Az ujjaiddal lágyan, körkörösen masszírozd a csomósabb területeket. Ahol úgy érzed, hogy a csomó keményebb, nyomd erősebben, vagy használd a kézfejed.

 

Nagyon változó, hogy ki mennyire bírja az erősebb masszázst. Van, aki egyenesen kéri, másnak pedig már egy közepesen erős nyomás is nagy fájdalmat okoz. Tapasztald meg, érezd, hogy mi a jó a partnerednek. Már egy-egy rándulás, elhúzás is sokat elárul. 

 

Miután a nyak-, és vállrésszel végeztél, vedd "kezelésbe" a párod kézfejét. Nyomkodd meg a bütyköket, az ujjak között puha bőrt, valamint az ínhüvelyt. 

 

Ebből a videóból például remek inspirációkat meríthetsz:



Ezután haladj lassan a gerinc felé, és finom mozdulatokkal többször is húzd végig az ujjaidat a gerinc vonalán. A derék tájékán nagyon ügyelj arra, hogy ne nyomkodd túl erősen, hiszen az egy rendkívül érzékeny terület. 

 

Ezután menj a popsi felé (ezt akár át is ugorhatod, hogy még izgatóbb legyen a dolog), és masszírozd meg a combot és a vádlit. Figyelj arra, hogy az olajat jó mélyen dolgozd be a párod bőrébe. 

 

A lábaknál ügyelj az Achilles-ín környékén - az ugyanis szintén egy érzékeny terület. A lábfej masszázshoz pedig szintén érdemes megnézni ezt a videót, mert szuper ötleteket adhat: 

 



#4 Masszázs közben is beszélgessetek

Párszor érintőlegesen már említettük, de mindennél fontosabb az, hogy közben beszélgessetek (legalábbis ha úgy látod, hogy nyitott rá). Kérdezd meg, milyen volt a napja, történt-e valami jó, közben pedig folyamatosan érdeklődj, hogy jó-e, amit csinálsz. 

 

Lágyan, szinte suttogva nyugtathatod, és kommentálhatod is, hogy mi lesz a következő testrész, amit kezelésbe veszel. Így elejét veheted annak, hogy megijedjen - és biztonságban érzi majd magát.

 

A masszázs általában szexhez vezet

 

#5 Az "érzékeny területek"

Egy jó masszázs általában szexbe torkollik... szóval számíts rá, hogy a párod előbb vagy utóbb rádveti magát. Maga ez a rituálé is egy előjáték, így nyugodtan engedd szabadjára a fantáziádat. 

 

Ha már a párod kellőképpen ellazult, izgasd a kezeddel a herék és a pénisz környékét, de csak nagyon lágyan és finoman, hogy még jobban "felhúzd". Ezután pedig jöhetnek a még izgalmasabb dolgok... hiszen ez a stressz levezetésének legjobb módja, nem igaz? 

 

Összességében a nyugtató, erotikus masszázst valahogy úgy kell elképzelni, hogy 50% tényleg masszírozás, 25% hangulat és 25% kommunikáció. Viszont nem érdemes rágörcsölni, hiszen ha a masszázstechnikád annyira nem is jó, a meghitt hangulattal és egy kellemes beszélgetéssel pótolhatod.