Ingyenes Szállítás már 13800Ft-tól

Nature's Best Isopure Shaker 600ml

Nature's Best Isopure Shaker - 600ml edzés kiegészítő termék sportolóknak
Nature's Best Isopure Shaker 600ml
A Nature's Best Isopure Shaker átlátszó műanyag shaker teljes kapacitás 700 ml színültig töltve. A shaker egy rugós golyóval ellátott keverővel rendelkezik, mely a palack belsejében szabadon mozog, miközben rázzuk.
Bővebben
Szállítás díja :
Házhoz csak 990 Ft
További adatok
Részletek

Nature's Best Isopure Shaker - 600ml


 


Nature's Best Isopure Shaker átlátszó műanyag shaker teljes kapacitás 700 ml színültig töltve. A shaker egy rugós golyóval ellátott keverővel rendelkezik, mely a palack belsejében szabadon mozog, miközben rázzuk. A legvastagabb összetevőket is könnyedén elkeveri a nagyobb áramlási sebességnek köszönhetően, így tökéletesen egyestíti a fehérjét. 

Kifejezetten tartós, FDA által jóváhagyott anyagból készült. Népszerű pattintós zárású shaker, könnyebb és simább záródással, kiválóan alkalmas tömegnövelők, protein készítmények elkészítéséhez. A fedél és a rekeszek csavaros kialakításúak, így nem kell félni, hogy véletlen kiömlik az edzőtáskában.

Jól látható mérőegységek (ml) teszik ezt a shakert minden kiegészítő felhasználó számára nélkülözhetetlen eszközként.


Jellemzők: • íves "Perfect Mix"  szűrő, a csomósodás csökkentése érdekében

 • nem promóciós minőség

 • szivárgásmentes kialakítás

 • tárolókapacitás 700ml

 • skálázás ml-ben (600 ml)

 • mosogatógépben mosható

 • megfelel az élelmiszer-szabályozásnak

 • biztonságos túlcsordulás mentes kialakítás

 • törésálló

 • nem tartalmaz veszélyes DEHP

 • ideális fehérjék és tömegnövelők keveréséreKiszerelés: • 700 mlSzín: • átlátszó/ fekete


 


 
 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
Nature's Best
Cikkszám
nb-isopure-shaker-600ml
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
40 Ft
Hasonló termékek